Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Badkamervloer laten schoonmaken

  Professionele reiniging van de badkamer

  U zult vast ook gemerkt hebben dat de vloer van de badkamer er na een aantal jaar minder fris uit gaat zien. Door het vele douchen blijven er vuil-, vet- en shampooresten achter op de tegels. En dit laat hoe dan ook zijn sporen na. Gelukkig is het niet nodig om de gehele tegelvloer direct te laten vervangen. U kunt namelijk ook een expert inschakelen voor specialistische reiniging van uw badkamervloer. Zo ziet uw vloer er al snel weer uit om door een ringetje te halen. Wij vertellen u er graag meer over, dus lees snel verder!

  Hardnekkig vuil op de badkamervloer

  We spreken van hardnekkig vuil wanneer het niet meer lukt om de tegelvloer op de gebruikelijke wijze schoon te krijgen. Dit merkt u bijvoorbeeld aan:

  • Vlekken
  • Een vettige laag op de vloer
  • Verkleuringen
  • Blijvende kalkaanslag
  • Vieze voegen

  Heeft u last van een van de bovenstaande kenmerken? Dan is het tijd om een specialist in te schakelen voor grondige reiniging van de badkamervloer.

  Hoe gaat tegelreiniging in zijn werk?

  Een vakkundige schoonmaakspecialist gaat altijd zorgvuldig te werk. Hij gebruikt de juiste materialen voor uw vloer. Voor iedere steensoort is er weer een ander schoonmaakmiddel nodig. Bijvoorbeeld een middel dat speciaal gemaakt is om vlekken uit leisteen te verwijderen. Daarmee zal de vloer goed geboend worden. Ook de voegen worden schoongemaakt. Hierbij komt vuil en vocht los. Dat wordt opgeruimd met een speciale stofzuiger. Zo blijft de badkamer netjes achter.

  Badkamervloer schoonhouden

  Is uw vloer weer stralend schoon? Dan wilt u dit natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. Daarom raden we ook aan om de tegels te laten impregneren. Zo blijven ze beschermd tegen vuil en vocht en voorkomt u ook in de toekomst vlekken of verkleuringen.
  © Copyright All rights Reserved