Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk

Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Veilig wonen in Amsterdam met een vooraanstaande slotenexpert

  Als bewoner van Amsterdam is het vinden van een betrouwbare slotenmaker een essentiële stap voor jouw veiligheid, zeker wanneer je plotseling met urgente slotproblemen wordt geconfronteerd. Het is van groot belang om een specialist te vinden die snel, betrouwbaar en vakkundig is wanneer je hulp nodig hebt. Het is immers van belang dat de beveiliging van zowel je woning als je bedrijf in de handen ligt van de meest deskundige professionals. Of je nu te maken hebt met een situatie waarbij je buitengesloten bent of je voelt de behoefte om je sloten te vernieuwen voor betere beveiliging, bij de beste slotenmaker Amsterdam vind je ervaren technici die klaar staan om je te assisteren. Het selecteren van de juiste slotenexpert verzekert je van kwaliteitswerk dat betrouwbaar is, op elk moment van de dag.

  Snelle en betrouwbare service bij buitensluiting

  Het kan iedereen overkomen: buitengesloten worden van je eigen huis of bedrijf. Op zo’n moment wil je zo snel mogelijk weer naar binnen kunnen en daarom is een slotenmaker die met spoed kan reageren zeer welkom. In Amsterdam staan de slotenexperts bekend om hun snelle respons, zodat je niet langdurig op hulp hoeft te wachten en je jouw dag zonder veel oponthoud kunt vervolgen.

  de beste slotenmaker Amsterdam

  Proactieve veiligheidsmaatregelen voor je woning of bedrijf

  Het vakmanschap van een voortreffelijke slotenmaker strekt zich uit tot verder dan alleen noodsituaties. Deze deskundigen zorgen ook voor de preventieve beveiliging van je sloten en maken daarbij gebruik van de nieuwste innovaties in de beveiligingstechnologie. Zij kunnen bijvoorbeeld veiligheidssloten, cilinders met veiligheidscertificaten en meerpuntssluitingen installeren die helpen inbraken te voorkomen. De vakbekwame specialisten bieden eveneens persoonlijk advies over welke beveiligingsoplossingen het beste bij jouw specifieke situatie passen.

  Zelf uw schoorsteen vegen, verstandig of niet

  Waarom een professionele schoorsteenveger inhuren?

  Iedereen die een kachel gebruikt, weet dan eens in de zoveel tijd de schoorsteen geveegd moet worden. Zeker degenen die een houtkachel of open haard stoken weten dat periodieke reiniging noodzakelijk is. U wilt namelijk niet dat het rookkanaal verstopt raakt of dat er zelfs brand in de schoorsteen ontstaat. Uiteraard kunt u zelf proberen om uw schoorsteen te vegen, maar is dat verstandig of niet? Of is het beter om hiervoor een professioneel bedrijf in te huren? U leest er hieronder meer over

  Zelf uw schoorsteen vegen

  U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met uw schoorsteen vegen. Dat is best een pittig klusje! U moet er uiteraard uw dak voor opklimmen. Daarvoor heeft u natuurlijk een goede ladder nodig. Het is niet verstandig om door het bovenste raam van uw woning en de dakgoot toegang tot uw dak proberen te krijgen. Dat is levensgevaarlijk! U gebruikt dus een ladder die stevig moet staan en die bij voorkeur gezekerd is aan uw huis. Het hebben van hoogtevrees maakt een schoorsteen vegen ook niet makkelijker. U moet er toch niet aan denken dat u er op uw dak achter komt dat u eigenlijk niet meer verder durft te gaan, of niet naar beneden durft. Dan hebben we het nog niet gehad over de kennis die u moet hebben van het reinigen van een schoorsteen om hem daarna weer veilig te kunnen gebruiken. Als u deze kennis niet heeft, is uitbesteden van een schoorsteen vegen aan een professional een betere optie.

  Schoorsteen vegen uitbesteden is veilig en makkelijk

  Ziet u het zelf niet echt zitten om met uw eigen kennis en vaardigheden uw schoorsteen te vegen? Besteed deze klus dan uit aan een professionele schoorsteenveger. Door heel Nederland verspreid, zijn ze te vinden. Een rondgang via Google zal veel duidelijk maken. 

  Heeft u een schoorsteenveger gevonden? Dan kan deze een keer bij u langskomen om de klus te klaren. Maar u kunt ook een abonnement afsluiten voor periodieke reiniging tijdens het stookseizoen. Zo hoeft u niet steeds een afspraak te maken voor het schoorsteen vegen. Bovendien bent u zo ook goedkoper uit. Kortom: Zelf uw schoorsteen vegen, verstandig of niet? U kunt prima zelf beslissen wat wijsheid is. Wij denken dat het verstandiger is om hiervoor een professionele schoorsteenveger in te huren. 

  Reageren op dit blog? Dat kan via het contactformulier. 

  Vloer en wandtegels schoonmaken badkamer

  Zo reinig je natuursteen in je badkamer

  Als je een mooie badkamer hebt dan wil je die natuurlijk zo lang mogelijk zo schoon en stralend mogelijk houden. Daarvoor is goed onderhoud belangrijk. Het schoonhouden van de standaard tegelsoorten is niet zo’n punt, maar als je natuursteen in je badkamer hebt, dan is er een aantal zaken waar je extra goed op moet letten. Welke zaken? Dat vertellen we je in dit blog!

  Ga voor de juiste schoonmaakmiddelen

  Als het op natuursteen aankomt is het kiezen van de juiste schoonmaakmiddelen extra belangrijk. Heb je hardsteen, marmer of travertin in de badkamer? Gebruik dan nooit azijn. Kies voor natuursteen altijd voor schoonmaakmiddelen met een lage PH-waarde. Het beste is om natuursteen zachtjes schoon te boenen met een vochtige microvezeldoek. Veel doeken en sponzen zijn namelijk al snel te grof voor natuursteen. Microvezeldoeken zijn dusdanig zacht dat deze je natuursteen in ieder geval niet beschadigen. We raden ook het gebruik van een schuurspons af. Hierbij bestaat namelijk altijd wel de verleiding om een bepaald stukje toch iets harder te boenen met de schuurzijde. Als een microvezeldoek met alleen water niet voldoende is om het natuursteen schoon te maken, kun je kiezen voor een zachte edelzeep of een ander schoonmaakmiddel dat geschikt is voor natuursteen.

  Doe dit vooral niet!

  We hebben al aangegeven dat je geen schoonmaakmiddelen moet gebruiken met een hoge PH-waarde. Maar als je aan de slag gaat met een middel dat wél geschikt is voor natuursteen, is het verstandig om ook hiervan niet teveel te gebruiken. Als je teveel ervan gebruikt loop je het risico dat het schoonmaakmiddel tussen de groeven van je natuursteen gaat zitten en je het niet meer weg krijgt. Omdat het middel blijft doorwerken, loop je het risico dat het natuursteen op bepaalde plekken wordt aangetast en er juist daardoor ongewenste vlekken ontstaan. Gebruik als schoonmaakmiddel in ieder geval nooit: azijn, groene zeep, glansmiddelen, kalkreiniger en bleek.

  Met deze onderhoudstips houd jij je natuursteen in de badkamer lang als nieuw! Meer tips over het schoonhouden van je interieur? Neem dan gerust contact met ons op.

  Rioolstank oplossen

  Zelf rioolstank oplossen of hulp inschakelen?

  Heb je wel eens een rioolstank in huis (gehad)? Dat duidt op rioolproblemen. Soms kun je die zelf oplossen, maar vaak heb je er professionele hulp bij nodig. Lees daarom ons blog met tips hoe je rioolstank kunt oplossen. Ga je het zelf doen of kies ervoor experts inschakelen?

  Oorzaken rioolstank in huis

  ​Er zijn zaken die kunnen zorgen voor rioolstank in huis. Achterhalen waar de stank vandaan komt, is dan het eerste wat je moet doen. Dat is niet altijd makkelijk. Maar je zou kunnen beginnen in de badkamer, de keuken of het toilet. Op plekken dus waar aansluitingen op het riool zijn.

  Stank in de badkamer

  ​Rioolstank in de badkamer kan afkomstig zijn uit de afvoer van het doucheputje of een wastafel. De kans is aanwezig dat de vieze lucht wordt veroorzaakt door een slecht functionerende een zwanenhals of sifon. Dat kan gebeuren als er lange tijd water instaat en verder niet wordt gebruikt. Je kunt kijken of goed doorspoelen dan de oplossing is.

  Verstopping

  Ook een vervuiling of verstopping kan de rioolstank veroorzaken. Je kunt dit proberen op te lossen door de sifon open te draaien en van binnen te reinigen. Gebruik daarvoor de ouderwetse ‘plopper’, een ontstoppingsveer of reinigingsmiddelen. Als je kiest voor de laatste mogelijkheid, voorkom dan het gebruik van chemische middelen. Die kunnen schadelijk zijn voor de leidingen.

  Andere oorzaken van rioolstank in je woning

  ​Als de rioolstank merkbaar is in je hele woning, kan een slechte ontluchting van het riool de oorzaak zijn. Want als stinkend water door het riool loopt, verplaatst de lucht zich. Hoor je daarbij ook dat de afvoeren in huis een borrelend geluid maken, dan kan dit wijzen op problemen met de ontluchting. Daarnaast kunnen ook lekkages de oorzaak zijn. Bijvoorbeeld in de kelder of in de kruipruimte.

  Rioollucht laten oplossen

  ​Als je de rioolstank zelf niet kunt oplossen, kun je hiervoor het beste een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Je kunt met een gerust hart contact opnemen met een ontstoppingsdienst voor een rioolstank oplossen. Lekkageservice van Gerven helpt graag om de vieze rioolgeur in huis te laten verdwijnen. Zij zoeken graag met je naar de oorzaak van de overlast. Oplossen zal dan ook geen probleem zijn.

  Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen. Wij verwijzen je graag door.

  Is uw thermostatische kraan stuk?

  Ga goed na waarom uw kraan het mogelijk niet meer doet

  Geen warm water meer hebben is iets wat wij als moderne mensen maar moeilijk kunnen verdragen. Wij vinden dat vervelend als we onder de douche willen springen of, veel erger nog, als we er al onder staan! We denken er niet graag aan, maar nu moet het even. Als er geen warm water uit de kraan komt, kunnen er meerdere dingen loos zijn. We vertellen er in dit blog graag wat meer over. Wie weet is het nuttig voor u.

  Is de kraan verkalkt?

  Als uw thermostatische kraan geen warm water geeft, kan hij vol met kalk zitten. Dat wordt dan veroorzaakt door het kalkhoudende water dat wij in Nederland in het waterleidingnet hebben zitten. Die kalk kan de leidingen en het mechanisme van de thermostatische kranen aantasten. Wij adviseren u dan ook om uw kranen te ontkalken als u merkt dat ze zwaarder open en dicht draaien. En als een thermostaatkraan al te veel verkalkt is, kunt u de temperatuur nog slechts moeilijk of zelfs helemaal niet meer goed regelen. Het water blijft (te) koud of warm, hoe hard u ook aan de kraan draait.

  Hoe de kraan ontkalken?

  Het ontkalken van de kraan gaat als volgt. Pak er voor de zekerheid eerst wel even de montagehandleiding van de kraan bij. Daarna kunt aan de slag. Start met het ontkalken van de kardoes (ook wel cartouche genoemd) van de kraan. De kardoes vindt u in het kraanhuis van de kraan. Trek de kardoes uit het kraanhuis en dompel hem tien minuten onder in een glas met (schoonmaak)azijn of snelontkalker tot aan de roestvrijstalen ring. De kalk zal dan vanzelf losweken. Spoel daarna de kardoes af. Maak vervolgens de rubberen ringetjes en zeefjes los. Vet de ringetjes in met siliconenvet en reinig de zeefjes. Zet daarna de kraan weer netjes in elkaar. U heeft dat goed gedaan als u weer lekker warm water uit de kraan voelt komen.

  Douchekraan ontkalken

  Doet uw thermostatische douchekraan het ook niet meer naar behoren? Volg dan dezelfde stappen als hierboven. Maar nu is het ook belangrijk om de douchekop zelf schoon te maken. Reinig die in een emmer water met (schoonmaak)azijn. De kalk in de gaatjes zal oplossen. Het fijne resultaat is een heerlijk regelmatige douchestraal. Heeft u overigens na deze ontkalkingsactie nog steeds geen warm water? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat uw cv-ketel gerepareerd of vervangen moet worden. Dan kunt u het beste een loodgieter bellen. Het kan ook zijn dat u de thermostatische kraan moet vervangen.

  Was dit een nuttig artikel voor u? We horen het graag. Stuur uw reactie naar ons contactformulier op de website. Hartelijk dank alvast!

  Ik heb last van een lekkage, wat nu?

  Wij leggen u uit wat u het beste kunt doen

  Ziet u zomaar ineens dat u een lekkage heeft in huis? Daar zat u uiteraard niet op te wachten, kunnen wij ons voorstellen. De plannen die u net nog had, heeft u waarschijnlijk ineens overboord kunnen gooien. Ineens bent u alleen nog maar bezig met de vraag wat u nu moet doen. Als ervaren schoonmaakbedrijf zeggen wij dat u eerst de loodgieter moet bellen om daarna de boel voor de zekerheid schoon te maken.

  Snel hulp inroepen

  Lekkage. Wat nu? Voorkom grotere schade door meer wateroverlast en bel zo snel mogelijk een loodgieter bij u in de buurt. Die is altijd snel bij uw adres om erger te kunnen voorkomen. Water kan zeer vervelende schade veroorzaken in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken bij een gesprongen leiding, lekkage door inregenen, een slecht dak of een lekkende dakgoot. Een loodgieter moet snel actie ondernemen en dus snel bij uw zijn.

  Snel uw lekkage vinden

  Een lekkage moet altijd snel gevonden worden. Bij een kleine lekkage van een halve millimeter is het mogelijk dat er al snel zo’n 20 liter water per dag kan weglopen. Een waterlekkage kan schimmel- en roestvorming veroorzaken, maar ook schade geven aan uw inboedel. Het opsporen van een lek in een zichtbare leiding is redelijk eenvoudig te doen. Maar als er ergens in een leiding in de muur een lek zit, wordt dat een stuk lastiger. Dan is het noodzakelijk om andere manier te gebruiken om het lek boven te krijgen. Wat kan er dan gedaan worden? Een aantal voorbeelden:

  • een akoestische analyse
  • een kleine camera
  • het onder druk zetten van de leiding met gas of water met kleurstof
  • een vochtmeting
  • een warmtemeting

  Bij een lekkage in een leiding in de muur, is breekwerk eigenlijk onontkoombaar. Ons advies hierin is om bij een lekkage ook alvast contact op te nemen met uw verzekeraar. Een goede analyse is belangrijk om de lekkage op te sporen. En als het lek gedicht is door de loodgieter, komt een schoonmaakbedrijf waarschijnlijk wel van pas om de boel op te ruimen.

  Was dit een nuttig artikel voor u? We horen het graag. Stuur uw reactie naar ons contactformulier op de website. Hartelijk dank alvast!

  Stukadoor in Gouda

  Scheuren in stucwerk herstellen

  Scheuren in het stucwerk zijn echt een doorn in het oog. Het hele pand ziet er direct een stuk minder verzorgd uit. Daarom wilt u bestaande scheuren het liefst zo snel mogelijk laten repareren. Of zorg ervoor dat u scheuren en beschadigingen in de eerste plaats weet te voorkomen. Hoe u dat doet? Dat vertellen we u graag in dit blog. Lees ook wat mogelijke oorzaken van de schade zouden kunnen zijn.

  Oorzaken van gescheurd stucwerk

  Er zijn verschillende oorzaken denkbaar voor het scheuren van stucwerk. Drie veelvoorkomende oorzaken zetten we voor u op een rij:

  • Wanneer het stucwerk is aangebracht door iemand zonder ervaring, is de kans op beschadigingen een stuk groter.
  • Heeft u veel vocht in huis? Dan kan er schimmel vormen op de wanden, waardoor stucwerk af kan bladderen of zelfs kan gaan scheuren.
  • Temperatuurschommelingen zorgen ervoor dat materiaal uitzet en weer inkrimpt. Door grote verschillen in de temperatuur kunnen er ook scheuren ontstaan in het stucwerk.

  Scheuren voorkomen

  Voorkomen is beter dan genezen, zeggen wij altijd maar. Daarom is het in de eerste plaats belangrijk om een professional in te schakelen wanneer u een pand wilt laten stucen. Zo krijgt u gegarandeerd een goed resultaat. Ook is het belangrijk om uw woning regelmatig goed te luchten. En zorg sowieso voor een goed ventilatiesysteem. Daarnaast raden we aan om direct actie te ondernemen wanneer u kleine oneffenheden ziet ontstaan. Op die manier voorkomt u dat de schade zich uitbreidt.

  Stucwerk zelf repareren

  U kunt proberen om beschadigd stucwerk zelf te herstellen. Hierbij is de kans echter wel groot dat het probleem na een tijdje weer terug komt. Daarom is het verstandiger om een goede stukadoor in Gouda in te schakelen. Dan weet u zeker dat het stucwerk op de juiste manier en met geschikte materialen wordt hersteld.

  Bekijk ook onze andere blogberichten voor meer tips over het onderhouden van uw pand.

  Badkamervloer laten schoonmaken

  Professionele reiniging van de badkamer

  U zult vast ook gemerkt hebben dat de vloer van de badkamer er na een aantal jaar minder fris uit gaat zien. Door het vele douchen blijven er vuil-, vet- en shampooresten achter op de tegels. En dit laat hoe dan ook zijn sporen na. Gelukkig is het niet nodig om de gehele tegelvloer direct te laten vervangen. U kunt namelijk ook een expert inschakelen voor specialistische reiniging van uw badkamervloer. Zo ziet uw vloer er al snel weer uit om door een ringetje te halen. Wij vertellen u er graag meer over, dus lees snel verder!

  Hardnekkig vuil op de badkamervloer

  We spreken van hardnekkig vuil wanneer het niet meer lukt om de tegelvloer op de gebruikelijke wijze schoon te krijgen. Dit merkt u bijvoorbeeld aan:

  • Vlekken
  • Een vettige laag op de vloer
  • Verkleuringen
  • Blijvende kalkaanslag
  • Vieze voegen

  Heeft u last van een van de bovenstaande kenmerken? Dan is het tijd om een specialist in te schakelen voor grondige reiniging van de badkamervloer.

  Hoe gaat tegelreiniging in zijn werk?

  Een vakkundige schoonmaakspecialist gaat altijd zorgvuldig te werk. Hij gebruikt de juiste materialen voor uw vloer. Voor iedere steensoort is er weer een ander schoonmaakmiddel nodig. Bijvoorbeeld een middel dat speciaal gemaakt is om vlekken uit leisteen te verwijderen. Daarmee zal de vloer goed geboend worden. Ook de voegen worden schoongemaakt. Hierbij komt vuil en vocht los. Dat wordt opgeruimd met een speciale stofzuiger. Zo blijft de badkamer netjes achter.

  Badkamervloer schoonhouden

  Is uw vloer weer stralend schoon? Dan wilt u dit natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. Daarom raden we ook aan om de tegels te laten impregneren. Zo blijven ze beschermd tegen vuil en vocht en voorkomt u ook in de toekomst vlekken of verkleuringen.

  Help! Ik krijg de strepen niet van mijn ramen!

  Gouden tips voor het schoonmaken van uw ramen

  Wilt u ook dat uw ramen er net zo vlekkeloos uitzien als op het moment dat ze werden geïnstalleerd, maar krijgt u de strepen niet van uw ramen nadat u ze heeft gewassen? Dat is een klacht die we vaak horen. Gelukkig kan hier iets aan gedaan worden! Door de volgende tips op te volgen, heeft u al snel egale, schone ramen zonder strepen en vlekken. Lees dus snel verder!

  Eerst al het vuil eromheen weghalen

  Voordat u aan de slag gaat met de ruiten, zorgt u ervoor dat eerst al het vuil rondom de ruiten is weggevaagd. Zo veegt u het frame schoon met een borstel of een opzetstuk van uw stofzuiger. Daarnaast kunt u ook een eventuele hor uit de houder halen en schoonmaken. Was de hor met heet, schuimend water en een zachte borstel. Spoel het vervolgens af en laat het drogen voordat u het teruggeplaatst. Dit voorkomt dat vuil in een modderige puinhoop veranderd wanneer het wordt gemengd met een reinigingsmiddel.

  Was de ramen niet in de brandende zon

  Zorg ervoor dat u een droge, bewolkte dag kiest om uw ramen te wassen. Hoewel een zonnige dag meer uitnodigend is om de buitenkant van uw huis te wassen, zorgt de hitte ervoor dat de reiniger op de hete ramen opdroogt voordat u het kunt afvegen, waardoor moeilijk te verwijderen strepen achterblijven. Werkt het weer niet mee? Begin dan aan de schaduwzijde van uw woning.

  Gebruik nooit scherpe voorwerpen

  Kleven bepaalde aangekoekte materialen aan uw ramen? Hoe verleidelijk het ook is om het met een mes weg te pulken: niet doen! Gebruik nooit een mes of ander scherp voorwerp om vuil van de ruiten te schrapen. Dit kan blijvende krassen veroorzaken en uw ramen in de toekomst kwetsbaarder maken voor breuk. Gebruik in plaats daarvan een glasreiniger die speciaal is ontwikkeld om hardnekkig vuil aan te pakken. Met sommige glasreinigers kunt u zelfs permanent marker van uw ramen verwijderen.

  Wilt u meer tips over het wassen van ramen of heeft u zelf ideeën? Laat het ons weten door een bericht achter te laten op onze contactpagina!

  Hoe krijg ik vlekken uit leisteen?

  Vlekken in leisteen verwijderen

  Heeft u een leisteen vloer in uw woning? Deze vloer zorgt voor een unieke uitstraling van uw inrichting. Maar het effect van een mooie leisteen vloer gaat verloren wanneer er vlekken in de vloer zitten. Daarom wilt u hem zo snel mogelijk weer laten stralen door de vlekken uit het leisteen te verwijderen. In dit blog vertellen we u wat u hiervoor moet doen. En we geven u tips om het ontstaan van vlekken in de toekomst te voorkomen.

  Vlekken wegschuren

  Een vloer van leisteen is gevoelig voor de invloeden van vocht, vuil en vet. Hierdoor kunnen vlekken in de vloer ontstaan. Het goede nieuws is dat deze vlekken zicht over het algemeen in de bovenste laag van de vloer bevinden. De meest effectieve oplossing om de vlekken te verwijderen is dan ook door de vloer te laten schuren. Hierbij wordt de bovenste laag van de vloer weg geschuurd. Na het schuren is het wel belangrijk om de leisteen vloer goed te beschermen. Laat hiervoor de vloer kristalliseren. Op deze manier beschermt u de vloer tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen. Voor het beste resultaat raden we wel altijd aan om het leisteen onderhoud uit te besteden aan een professional. Zo weet u zeker dat uw leisteen vloer weer zal stralen!

  Vlekken in leisteen voorkomen

  Uw leisteen vloer wilt u natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Vlekken wilt u dan ook het liefst voorkomen. Dit kan door de vloer op de juiste manier schoon te maken. Door regelmatig te stofzuigen voorkomt u dat zand en vuil de beschermlaag van de leisteen vloer beschadigen. Zo ontstaan er minder snel vlekken die in de vloer trekken. Zorg ook dat u bij het schoonmaken niet te veel water gebruikt. En let erop dat u schoonmaakmiddelen gebruikt die speciaal ontworpen zijn voor het reinigen van leisteen. Andere middelen zoals schoonmaakazijn of allesreiniger kunnen de vloer aantasten door hun hoge zuurgraad. Ook dit kan leiden tot vlekken in de vloer. En bent u nu toch al bezig bent met het schoonmaken van de vloer? Dan kunt u net zo goed direct aan de grote schoonmaak beginnen!

  © Copyright All rights Reserved