Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Schoonmaakbedrijf Apeldoorn – Zutphen – Deventer

  Van der Meer facilitaire diensten werkt al vele jaren als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en Zutphen. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over kennis, kwaliteit en vakmanschap en zorgt er voor dat alles binnen uw organisatie voortdurend schoon is en blinkt.

  Altijd een schoon kantoor

  Hoe groot uw kantoor ook is, alles moet gewoon schoon zijn. Een schone kantoorruimte zorgt voor een prettige werkomgeving en een goede werksfeer en draagt daardoor indirect bij aan het succes van uw onderneming.

  Facilitaire dienstverlening in heel Nederland

  Wij zijn niet alleen werkzaam als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en Zutphen, maar zijn een landelijk werkend schoonmaakbedrijf met meerdere afdelingen. Naast dat wij actief zijn als schoonmaakbedrijf Apeldoorn, kunt u ons namelijk ook inschakelen voor reparatie en onderhoud aan uw dakgoot en kunt u bij ons terecht voor al uw schilderwerken.

  Diensten op maat

  Regelmatig controleren en evalueren wij onze dienstverlening samen met onze opdrachtgevers. Zo zorgen wij er continu voor dat ons schoonmaakbedrijf de diensten levert die u van ons verwacht. Bent u nog geen klant? Neem dan nu contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van facilitaire dienstverlening.
  © Copyright All rights Reserved