Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Schilder Zutphen

  Voor een flexibele schilder in Zutphen hoeft u niet verder meer te zoeken. Van der Meer is een schildersbedrijf in Zutphen dat werkzaam is door heel het land. Door onze kwaliteit en veelzijdigheid zij wij in staat om dienstverlening op maat te bieden.

  Schilderen, behangen en glaszetten

  Naast schilderen kunt u de schilder in Zutphen ook inschakelen voor behang werkzaamheden en glaszetten. Bovendien beschikt ons bedrijf niet alleen over deskundige schilders, maar zijn wij gespecialiseerd in meerdere aspecten van facilitaire diensten, zoals schoonmaakonderhoud en dakgoot reparatie en reiniging.

  Geen klus uit de weg

  Kennis, kwaliteit en vakmanschap dat is wat u van onze schilders kunt verwachten. Hoe groot of klein het te schilderen oppervlak ook is een schilder van ons bedrijf gaat geen klus uit de weg.

  Schilder Zutphen nodig?

  Heeft u een schilder in Zutphen nodig voor uw schilderwerken? Neem dan direct contact met ons op. Een professionele schilder neemt graag uw wensen door en biedt u graag een passende oplossing. Via deze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.
  © Copyright All rights Reserved