Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Deze klusjes heb je zo geklaard met een hogedruk reiniger!

  Hoe werkt de hogedruk reiniger?

  De hogedruk reiniger is een zeer handig gereedschap waarmee je schoonmaakklusjes buiten in een handomdraai klaart. De machine spuit een geconcentreerde straal water op het vieze oppervlak, en spuit zo het vuil weg. Veel mensen kopen de hogedruk reiniger met een bepaald doel voor ogen, en laten hem het grootste deel van de tijd ongebruikt in de garage staan. Dat is super zonde, want met een hogedruk reiniger kun je veel klussen in een mum van tijd klaren! Wij vertellen er meer over.

  Schoonmaken wordt makkelijk

  Met een hogedruk reiniger is schoonmaken super eenvoudig. Vooral buitenshuis maakt de hogedruk reiniger het onderhoud een klusje van niets. De hogedruk reiniger kan gebruikt worden bij het onderhoud van veel verschillende materialen en oppervlakten. Denk bijvoorbeeld aan tegels, kozijnen, afvoerbuizen en ramen.

  Ideaal voor bestrating

  Ook voor het reinigen van de bestrating is een hogedruk reiniger heel handig. Heb je bijvoorbeeld groene aanslag op de tegels van je terras, of zelfs tegen de muur? Een hogedruk reiniger spuit het zo weg. Vooral wanneer je een bijpassend roterend opzetstuk gebruikt wordt de stoep heel efficiënt gereinigd. Hiervoor kun je het beste een hogedruk reiniger met een zeer grote druk gebruiken.

  Reinigen van de auto

  Heb je er een hekel aan om met een emmer en een spons je auto schoon te maken? Bespaar op de kosten voor de wasstraat, en reinig je auto met een hogedruk reiniger. Gebruik dan wel een speciale borstel om schade aan de auto te voorkomen. Ook moet je de hogedruk reiniger ver genoeg van de auto afhouden (ongeveer 30 centimer). Onze laatste tip: let op de banden. Als je te veel druk zet op het ventiel gaat het krom staan.

  Kleine klusjes

  Ten slotte kun je de hogedruk reiniger ook heel goed gebruiken voor kleine klusjes. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de barbecue of de tuinmeubels. Ook kun je met een hogedruk reiniger met een groot vermogen heel makkelijk verf verwijderen. Met deze klusjes was je anders weer een paar uur mee bezig, maar met een hogedruk reiniger is het zo klaar. Eigenlijk zou iedereen wel een hogedruk reiniger kunnen gebruiken!
  © Copyright All rights Reserved