Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Een vervuilde woning schoonmaken? Lees deze tips

  Een vervuilde woning schoonmaken

  Wanneer een woning leeggehaald wordt, dient deze altijd ‘bezemschoon’ te worden opgeleverd. Is een woning echter extreem vervuild, dan kan het zeer gewenst zijn een professioneel ontruimingsbedrijf in te schakelen. Deze bedrijven maken de woning dan geheel schoon op een professionele wijze en nemen uw zorgen uit handen. Denkt u er echter aan zelf een vervuilde woning schoon te maken? Lees dan dit blog en ontdek onze handige tips voor het zelf schoonmaken van een vervuilde woning.

  Kies ervoor de woning te laten doortochten

  Wij raden u aan om, in het geval van stank, de woning enkele dagen te laten doortochten. Hiervoor kunt u het beste ramen en deuren tegen elkaar openzetten. Hierdoor dringt de wind goed de woning binnen. Het kan ook zo zijn dat de lucht in de muren en de plafonds is getrokken, waar vaak sprake van is wanneer er in het huis gerookt werd. Enkel de woning laten doortochten is dan niet voldoende. Een goede optie in dit geval is dan om de muren en plafonds opnieuw te schilderen. Doordat de verf in de muren trekt, is die vervelende rooklucht snel verleden tijd. Daarbij oogt het plafond ook niet meer geel.

  Gebruik schoonmaakazijn voor de woning

  Schoonmaakazijn is een echte uitkomst wanneer u een woning grondig wenst te reinigen. Van schimmel in de woning heeft u door dit middel snel geen last meer van. Met name de schimmels in de kitranden in de badkamer of keuken in de woning zijn hiermee goed te verwijderen. Schimmelplekken op muren zijn echter niet met schoonmaakazijn te verwijderen. Sterker nog, het schoonmaakazijn zal de verf of het behang op de muur ernstig aantasten. Dit komt doordat schoonmaakazijn een bijtend middel is. Hier kunt u dan ook het beste een gespecialiseerd bedrijf voor inschakelen.

  Schakel een gespecialiseerd bedrijf in

  Heeft u geen tijd om zelf de woning schoon te maken of hebben uw schoonmaakwerkzaamheden weinig effect? Dat is zeer vervelend. Denk er dan eens aan om een professioneel ontruimingsbedrijf in te schakelen. Via deze weg heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u meer de focus leggen op de afhandeling van administratieve zaken, zoals het wijzigen van het adres of de omzetting van eventuele abonnementen. Ideaal. Wij wensen u veel succes bij het schoonmaken van de woning en/of het zoeken naar een professioneel ontruimingsbedrijf!
  © Copyright All rights Reserved