Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Gelijke kansen voor schoonmaakbedrijven

  Schoonmaakbedrijven in het midden- en kleinbedrijf krijgen gelijke kansen als het gaat om aanbestedingen. Ook worden aanbestedingsprocedures in de toekomst meer transparant en gemakkelijker.

  Nieuwe aanbestedingsregels

  Na jarenlang overleg krijgen schoonmaakbedrijven in het MKB nu eindelijk het duwtje in de rug, aldus demissionair minister Verhagen. Deze nieuwe regels voor aanbestedingen zorgen niet alleen voor gelijke kansen van schoonmaakbedrijven, maar zorgen er ook voor dat bedrijven in andere branches, zoals bijvoorbeeld schildersbedrijven evenveel kans maken om een overheidsopdracht binnen te slepen.

  Kleine bedrijven evenveel kans als grotere

  Zo mag een organisatie met tientallen vestigingen een aanbestedingsopdracht niet in één opdracht bundelen. Dat zorgt ervoor dat ook een kleine schoonmaakdienst kan meedingen en evenveel kansen heeft als een grote schoonmaakorganisatie.

  Andere regels

  Een andere regel is dat er geen contractvoorwaarden aan ondernemers gesteld worden die niet redelijk zijn. Dat zorgt ervoor dat kleinere bedrijven niet verantwoordelijk zijn voor alle risico’s van bepaalde projecten. Ook komt er een onafhankelijk opererende commissie waar bedrijven terecht kunnen met allerlei klachten omtrent aanbestedingsopdrachten.
  © Copyright All rights Reserved