Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Help! Ik krijg de strepen niet van mijn ramen!

  Gouden tips voor het schoonmaken van uw ramen

  Wilt u ook dat uw ramen er net zo vlekkeloos uitzien als op het moment dat ze werden geïnstalleerd, maar krijgt u de strepen niet van uw ramen nadat u ze heeft gewassen? Dat is een klacht die we vaak horen. Gelukkig kan hier iets aan gedaan worden! Door de volgende tips op te volgen, heeft u al snel egale, schone ramen zonder strepen en vlekken. Lees dus snel verder!

  Eerst al het vuil eromheen weghalen

  Voordat u aan de slag gaat met de ruiten, zorgt u ervoor dat eerst al het vuil rondom de ruiten is weggevaagd. Zo veegt u het frame schoon met een borstel of een opzetstuk van uw stofzuiger. Daarnaast kunt u ook een eventuele hor uit de houder halen en schoonmaken. Was de hor met heet, schuimend water en een zachte borstel. Spoel het vervolgens af en laat het drogen voordat u het teruggeplaatst. Dit voorkomt dat vuil in een modderige puinhoop veranderd wanneer het wordt gemengd met een reinigingsmiddel.

  Was de ramen niet in de brandende zon

  Zorg ervoor dat u een droge, bewolkte dag kiest om uw ramen te wassen. Hoewel een zonnige dag meer uitnodigend is om de buitenkant van uw huis te wassen, zorgt de hitte ervoor dat de reiniger op de hete ramen opdroogt voordat u het kunt afvegen, waardoor moeilijk te verwijderen strepen achterblijven. Werkt het weer niet mee? Begin dan aan de schaduwzijde van uw woning.

  Gebruik nooit scherpe voorwerpen

  Kleven bepaalde aangekoekte materialen aan uw ramen? Hoe verleidelijk het ook is om het met een mes weg te pulken: niet doen! Gebruik nooit een mes of ander scherp voorwerp om vuil van de ruiten te schrapen. Dit kan blijvende krassen veroorzaken en uw ramen in de toekomst kwetsbaarder maken voor breuk. Gebruik in plaats daarvan een glasreiniger die speciaal is ontwikkeld om hardnekkig vuil aan te pakken. Met sommige glasreinigers kunt u zelfs permanent marker van uw ramen verwijderen.

  Wilt u meer tips over het wassen van ramen of heeft u zelf ideeën? Laat het ons weten door een bericht achter te laten op onze contactpagina!
  © Copyright All rights Reserved