Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Ik heb last van een lekkage, wat nu?

  Wij leggen u uit wat u het beste kunt doen

  Ziet u zomaar ineens dat u een lekkage heeft in huis? Daar zat u uiteraard niet op te wachten, kunnen wij ons voorstellen. De plannen die u net nog had, heeft u waarschijnlijk ineens overboord kunnen gooien. Ineens bent u alleen nog maar bezig met de vraag wat u nu moet doen. Als ervaren schoonmaakbedrijf zeggen wij dat u eerst de loodgieter moet bellen om daarna de boel voor de zekerheid schoon te maken.

  Snel hulp inroepen

  Lekkage. Wat nu? Voorkom grotere schade door meer wateroverlast en bel zo snel mogelijk een loodgieter bij u in de buurt. Die is altijd snel bij uw adres om erger te kunnen voorkomen. Water kan zeer vervelende schade veroorzaken in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken bij een gesprongen leiding, lekkage door inregenen, een slecht dak of een lekkende dakgoot. Een loodgieter moet snel actie ondernemen en dus snel bij uw zijn.

  Snel uw lekkage vinden

  Een lekkage moet altijd snel gevonden worden. Bij een kleine lekkage van een halve millimeter is het mogelijk dat er al snel zo’n 20 liter water per dag kan weglopen. Een waterlekkage kan schimmel- en roestvorming veroorzaken, maar ook schade geven aan uw inboedel. Het opsporen van een lek in een zichtbare leiding is redelijk eenvoudig te doen. Maar als er ergens in een leiding in de muur een lek zit, wordt dat een stuk lastiger. Dan is het noodzakelijk om andere manier te gebruiken om het lek boven te krijgen. Wat kan er dan gedaan worden? Een aantal voorbeelden:

  • een akoestische analyse
  • een kleine camera
  • het onder druk zetten van de leiding met gas of water met kleurstof
  • een vochtmeting
  • een warmtemeting

  Bij een lekkage in een leiding in de muur, is breekwerk eigenlijk onontkoombaar. Ons advies hierin is om bij een lekkage ook alvast contact op te nemen met uw verzekeraar. Een goede analyse is belangrijk om de lekkage op te sporen. En als het lek gedicht is door de loodgieter, komt een schoonmaakbedrijf waarschijnlijk wel van pas om de boel op te ruimen.

  Was dit een nuttig artikel voor u? We horen het graag. Stuur uw reactie naar ons contactformulier op de website. Hartelijk dank alvast!
  © Copyright All rights Reserved