Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Laag BTW-tarief voor schilders

  Schildersbedrijven kunnen volgens staatssecretaris Frans Weekers nu eenvoudiger het lage BTW-tarief hanteren. Schilders kunnen het BTW-tarief van 6 procent hanteren wanneer een pand ouder is dan twee jaar.

  Eenvoudig hanteerbar

  Om het bewijs te leveren moesten schilders een zogenoemde ouderdomsverklaring indienen bij de Belastingdienst. Echter gaat de Belastingdienst nu zelf de gegevens van een woning controleren. Dit doen zij bij de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) of bij de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG). Deze nieuwe regeling zorgt ervoor dat een schildersbedrijf geen ingewikkelde procedures hoeft te volgen en maakt het eenvoudiger om het lage BTW-tarief te kunnen hanteren.

  Minder administratieve lasten

  Met deze maatregel volgt de staatssecretaris een oproep op van Actal. Actal is een instantie die streeft naar het terugdringen van administratieve lasten voor bedrijven.

  Profiteer nu

  Is uw woning ouder dan twee jaar en is deze toe aan een nieuwe verflaag? Neem dan contact op met een schildersbedrijf bij u in de buurt. Voor Overijssel en Gelderland raden wij Van der Meer diensten aan, een ervaren schildersbedrijf in Zutphen.
  © Copyright All rights Reserved