Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Schoonmaakonderhoud

  Een frissen en schone werkomgeving is voor veel bedrijven essentieel. Mensen werken het liefst op een werkplek dat schoon en gezond is. Dit zorgt voor tevreden medewerkers en betere prestaties die leiden tot meer succes van uw organisatie. Regelmatig schoonmaakonderhoud is daarom erg belangrijk. Naast de frequentie van het schoonmaakonderhoud, dient het onderhoud ook op een professionele en grondige wijze plaatst te vinden. Alleen door nauwkeurig en resultaatgericht schoonmaakonderhoud voorkomt u dat u en uw medewerkers gezondheidsklachten krijgen.

  Onderhoud dat aansluit bij uw organisatie

  Bij Van der Meer diensten draait het om effectief schoonmaakonderhoud. Gemotiveerde schoonmakers staan desgewenst dagelijks voor u klaar om het schoonmaakonderhoud bij u op locatie uit te voeren. Wij zorgen dat onze schoonmakers precies op de hoogte zijn van uw wensen, zodat u krijgt wat u verwacht en zoals u dat met ons heeft afgesproken. Met diverse controles en evaluaties zorgen wij ervoor dat het niveau van het schoonmaakonderhoud op peil blijft en blijft aansluiten bij uw organisatie.

  Specialistische reinigingen

  Naast regulier schoonmaakonderhoud bieden wij nog veel meer facilitaire diensten aan voor bedrijven in diverse branches. Zo kunt u bij ons terecht voor het reinigen van uw gevel, glasbewassing, tapijtreinigingen, vloeronderhoud en vele andere specialistische reinigingen. Zodra u onze schoonmaakorganisatie inschakelt voor onze schoonmaakdiensten, verstrekken wij u een eerlijk en vrijblijvend advies. Dit advies bestaat uit alle facetten waar ons schoonmaakbedrijf in is gespecialiseerd. Hierbij houden wij rekening met de frequentie en het type schoonmaakonderhoud dat het best aansluit bij uw organisatie. Het advies dat wij verstrekken is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en volledig op maat. In overleg met u maken wij een keuze voor het schoonmaakonderhoud dat wij voor uw organisatie gaan uitvoeren.

  Snelheid en flexibiliteit

  Snelheid en flexibiliteit zijn de peilers van onze schoonmaakdienst. Het maakt hierbij geen verschil of u ons bedrijf inschakelt voor gevelreiniging of het reinigen van uw vloer, wij zorgen altijd dat het schoonmaakonderhoud op tijd klaar is en voldoet aan uw wensen. Bekijk deze website voor meer informatie over het schoonmaakonderhoud en de werkwijze van onze schoonmaakorganisatie en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
  © Copyright All rights Reserved