Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Toename omzet in de schoonmaakbranche

  Uit van de cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) onlangs bekend heeft gemaakt, blijkt dat de omzet in de schoonmaakbranche weer in een stijgende lijn zit. Desalniettemin verkeren er nog veel schoonmaakbedrijven in zwaar weer.

  Beter prestaties schoonmaakbedrijven

  In het derde kwartaal van 2012 steeg de omzet in de schoonmaakbranche met zo’n 4,3% in vergelijking met et derde kwartaal van een jaar eerder. Daarmee presteren facilitaire bedrijven beter dan andere bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Naast de toename van de omzet, zijn er ook meer bedrijven bijgekomen in de schoonmaakbranche in vergelijking met vorig jaar. Dit heeft overigens voor een groot deel te maken met de toename van het aantal eenmanszaken.

  Toekomstverwachtingen

  De positieve berichten over de omzetstijging camoufleren voor een deel de negatieve vooruitzichten van veel schoonmaakbedrijven. Een groot deel verwacht in de toekomst een dalende omzet en één op de vier bedrijven geeft zelfs aan te verwachten dat het aantal personeelsleden inkrimpt de komende tijd. De verwachtingen van Van der Meer Facilitaire diensten zijn daarentegen een stuk positiever.
  © Copyright All rights Reserved