Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Verwijder het mos en alg van het dak van uw woning of kantoor

  Uw dak weer mos- en algvrij

  Het is belangrijk dat uw woning of kantoorpand er goed verzorgd uitziet. Het kan vervelend zijn als u elke keer tegen mos en alg aankijkt als u de oprit oploopt. Wellicht is uw huis het enige huis in de buurt wat deze viezigheid op het dak heeft liggen. Of misschien ontvangt u vaak klanten aan huis in uw praktijk? Dan wilt u liever ook niet dat het dak van uw woning of praktijk er smoezelig uit ziet. In dat geval kunt u kijken naar een bedrijf dat u kan helpen bij het verwijderen van mos en alg van uw dak.

  Hoe komt mos en alg op mijn dak?

  Er zijn verschillende redenen die kunnen zorgen voor het ontstaan of de verergering van de vorming van alg of mos op het dak van uw woning of kantoor. Zo heeft de hoeveelheid licht hier zeker invloed op. Ligt uw huis in een schaduwrijke omgeving en schijnt er dus weinig zonlicht op uw dak, dan kunnen de dakpannen minder goed drogen na bijvoorbeeld een regenbui of andere weersomstandigheden. Dit bevordert de groei van alg en mos. Maar daarnaast is het ook van belang hoe stijl de dakpannen zijn gelegd. Hier geldt: hoe steiler, hoe beter. Want bij steile daken kan het water beter worden afgevoerd dan daken die plat zijn of slechts een lichte helling hebben. Tevens is het van invloed of uw woning of kantoor in de buurt staat van bomen. Deze kunnen ook troep afgeven die bovenop uw pand terechtkomen. Hierdoor is de kans op groeien van alg en mos op uw dak aanzienlijk groter.

  Ga niet zelf aan de slag!

  Het is begrijpelijk dat u af wilt van deze troep op uw daken. Het liefst doet u dit zo snel mogelijk, en als het even kan graag vandaag of morgen. Wat u moet voorkomen is dat u zelf probeert om deze aanslag van uw dakpannen te verwijderen. Er zijn namelijk speciale middelen voor om dit zonder schade te kunnen bewerkstelligen. Wanneer u deze niet gebruikt, brengt u hoogstwaarschijnlijk schade toe aan uw dak. En dit wilt u natuurlijk nie. Dit kan zelfs in de kosten lopen. U kunt beter een expert inschakelen. Veelvuldig werkt deze met een bepaalde preparaat dat uitzonderlijk goed werkt in het uitschakelen van mos en alg, aangezien dit levende organismen zijn. Vervolgens wordt over het algemeen gebruik gemaakt van een hogedrukspuit om de overgebleven resten te verwijderen.

  Doe een beroep op de specialist

  Heeft u behoefte aan een schoonmaak van uw dak omtrent het verwijderen van alg en mos? Dan doet u er goed aan om een expert in te schakelen. Ga in uw buurt op zoek naar een bedrijf dat deze dienst aanbiedt en vraag hen om verdere informatie. Het is handig om uw eigen situatie uit te leggen, zodat zij weten hoe zij precies te werk kunnen gaan. Een betrouwbaar en ervaren bedrijf zal u hierover deskundig informeren of adviseren. Wij wensen u veel succes in de zoektocht naar een bedrijf dat dit resultaat naar uw wens kan bereiken.
  © Copyright All rights Reserved