Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Hoe krijg ik vlekken uit leisteen?

  Vlekken in leisteen verwijderen

  Heeft u een leisteen vloer in uw woning? Deze vloer zorgt voor een unieke uitstraling van uw inrichting. Maar het effect van een mooie leisteen vloer gaat verloren wanneer er vlekken in de vloer zitten. Daarom wilt u hem zo snel mogelijk weer laten stralen door de vlekken uit het leisteen te verwijderen. In dit blog vertellen we u wat u hiervoor moet doen. En we geven u tips om het ontstaan van vlekken in de toekomst te voorkomen.

  Vlekken wegschuren

  Een vloer van leisteen is gevoelig voor de invloeden van vocht, vuil en vet. Hierdoor kunnen vlekken in de vloer ontstaan. Het goede nieuws is dat deze vlekken zicht over het algemeen in de bovenste laag van de vloer bevinden. De meest effectieve oplossing om de vlekken te verwijderen is dan ook door de vloer te laten schuren. Hierbij wordt de bovenste laag van de vloer weg geschuurd. Na het schuren is het wel belangrijk om de leisteen vloer goed te beschermen. Laat hiervoor de vloer kristalliseren. Op deze manier beschermt u de vloer tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen. Voor het beste resultaat raden we wel altijd aan om het leisteen onderhoud uit te besteden aan een professional. Zo weet u zeker dat uw leisteen vloer weer zal stralen!

  Vlekken in leisteen voorkomen

  Uw leisteen vloer wilt u natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Vlekken wilt u dan ook het liefst voorkomen. Dit kan door de vloer op de juiste manier schoon te maken. Door regelmatig te stofzuigen voorkomt u dat zand en vuil de beschermlaag van de leisteen vloer beschadigen. Zo ontstaan er minder snel vlekken die in de vloer trekken. Zorg ook dat u bij het schoonmaken niet te veel water gebruikt. En let erop dat u schoonmaakmiddelen gebruikt die speciaal ontworpen zijn voor het reinigen van leisteen. Andere middelen zoals schoonmaakazijn of allesreiniger kunnen de vloer aantasten door hun hoge zuurgraad. Ook dit kan leiden tot vlekken in de vloer. En bent u nu toch al bezig bent met het schoonmaken van de vloer? Dan kunt u net zo goed direct aan de grote schoonmaak beginnen!
  © Copyright All rights Reserved