Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Houd een grote voorjaarsschoonmaak

  De lente is al weer in aantocht. Voor veel bedrijven is dit een goede reden om een grote voorjaarsschoonmaak te houden. Oorspronkelijk komt is de voorjaarsschoonmaak afgeleid van joodse vrouwen. Deze vrouwen begonnen ruim voor Pesach met het zuiveren van hun huizen van alles waar gist in zit. Geen enkele broodkruimel mocht volgens dit joodse gebruik in het huis achterblijven. Vandaag de dag wordt daarom nog steeds veelvuldig volgens deze traditie gehandeld, al zal menigeen niet doorhebben waar de oorsprong van dit gebruik ligt.

  Schoonmaakwerk uitbesteden

  Veel bedrijven en andere organisaties hebben niet de kennis en de middelen in huis om zelf een efficiënte schoonmaak van de bedrijfsruimte te organiseren. Met eenvoudige schoonmaakmiddelen en onervaren medewerkers komt met vaak niet veel verder. Voor bedrijven die toch een grondige schoonmaak willen bewerkstelligen, maar het niet kunnen veroorloven om dit door hun eigen medewerkers te laten doen, bestaat er een eenvoudige oplossing. Door het schoonmaakwerk binnen uw organisatie uit te besteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Van der Meer Diensten houdt u de werkomgeving schoon, waardoor u en uw medewerkers goed kunnen blijven functioneren.

  Maak gebruik van een onderhoudscontract

  U kunt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor een eenmalige grote voorjaarsschoonmaak, maar het is ook mogelijk om een onderhoudscontract met ons aan te gaan. Dit laatste betekent dat wij volgens de door u gewenste frequentie het schoonmaakonderhoud bij u op locatie verzorgen. Zo houdt u niet alleen in het voorjaar uw bedrijf schoon, maar houdt u gedurende het hele jaar het bedrijf op orde. Bekijk deze website voor meer informatie over ons bedrijf en neem contact met ons op voor meer informatie.
  © Copyright All rights Reserved