Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Hoe vaak moet een kantoorpand schoongemaakt worden?

  Het schoonmaakonderhoud van een kantoorpand

  De schoonmaak van een kantoorpand moet goed bijgehouden worden. U wilt namelijk voor een aangename werkplek voor uw medewerkers zorgen. Ook zorgt u met een schoon kantoorpand voor een goede uitstraling richting uw klanten en zakenrelaties wanneer zij langskomen. Maar hoe vaak moet u het kantoorpand (laten) schoonmaken? Verschillende vormen van schoonmaakonderhoud moeten periodiek gebeuren. Daar vertellen we meer over.

  Binnenkant van het pand

  Er zijn een aantal zaken die u dagelijks moet (laten) doen wat betreft schoonmaakonderhoud aan de binnenkant van uw pand. Denk hierbij aan het stofzuigen, het poetsen van de toiletten, vuilnisbakken legen en de vaat doen. De wekelijkse schoonmaaktaken zijn het schoonmaken van de bureau’s en andere oppervlakken met een schoonmaakmiddel en het reinigen van deurhendels en lichtknoppen etc. Maandelijks moeten de prullenbakken gereinigd worden, hoge en moeilijk bereikbare oppervlakken afgestoft worden, de tegelvloeren en sanitaire ruimtes handmatig geschrord worden, en de koelkasten schoongemaakt worden (hoewel we aanraden dit vaker te doen als er veel werknemers gebruik van maken). We raden u ten slotte aan om jaarlijks de vloeren grondig (en professioneel) te laten reinigen.

  Buitenkant van het pand

  Ook de buitenkant van het pand moet u goed (laten) schoonmaken. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Bovendien voorkomt u door goed onderhoud dat er schade aan het pand ontstaat. Het meest onderhoud moet ongeveer jaarlijks gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het gevelonderhoud van uw pand. Er zijn echter taken die ook wat vaker nodig zijn. Zo moeten natuurlijk de ramen ook aan de buitenkant gewassen worden.

  Laat de schoonmaak over aan een specialist

  Het schoonmaken van een pand vergt dus flink wat werk, zoals u al kunt lezen. Daarom raden wij aan om het over te laten aan een specialist. Wij helpen u graag met het vinden van een schoonmaakbedrijf bij u in de buurt dat u verder kan helpen!
  © Copyright All rights Reserved