Bel: 0575–787264

Kennis, vakmanschap en kwaliteit
Schoonmaakonderhoud en dakgootreiniging
Binnen- en buiten schilderwerk
Voip

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Naam:*

  Aanhef:*

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  captcha

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  Privacy Policy

  Facilitaire diensten

  Er zijn in ons land maar weinige facilitaire dienstverleners die zowel actief zijn als schoonmaakbedrijf en als schildersbedrijf. Die combinatie vindt u bij Van der Meer diensten in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Naast regulier schoonmaakonderhoud en schilderwerk biedt ons bedrijf ook andere diensten aan zoals het reinigen van uw dakgoot. Met deze unieke samenvoeging van facilitaire diensten biedt onze organisatie een compleet dienstenpakket voor bedrijven en instellingen.

  Dakgoot reiniging

  Vallende bladeren kunnen voor veel narigheid zorgen. Dakgoten kunnen verstopt raken en muren worden nat waardoor deze wordt aangetast en er lekkages kunnen ontstaan. Bovendien zorgen bladresten voor de verzuring van de dakgoot, waardoor ook de goot aangetast wordt. Zelfs bij panden waar niet direct bomen in de buurt staan, kunnen dakgoten vervuild raken. Dit kan bijvoorbeeld door stuifzand en vogelpoep, maar ook door slijtage van het dak. Dergelijke problemen kunnen eenvoudig voorkomen worden door regelmatig dakgoot onderhoud te laten uitvoeren door een specialist. In de meeste gevallen is het aan te raden om jaarlijks onderhoud uit te voeren en de dakgoten vrij te maken en te reinigen.

  Schoonmaakonderhoud

  Een andere facilitaire dienst is het reguliere schoonmaakonderhoud op kantoren. Hoe groot of klein het kantoor ook is, het moet schoon zijn. Een schoon en opgeruimd kantoor brengt een positieve bijdrage aan de werkvreugde van u en uw medewerkers, waardoor het indirect bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Onze schoonmaakdiensten zijn daarbij op maat gesneden en volledig ingericht op uw wensen. Regelmatige controles en evaluaties zorgen ervoor dat onze dienstverlening continu plaatsvindt zoals u dat wilt. Organisaties zijn meestal voortdurend in beweging. Van der meer diensten is erg flexibel en beweegt als schoonmaakbedrijf daarom graag met u mee. Onverwachte gebeurtenissen worden door ons op een uitermate flexibele manier opgevangen. Om die reden kunnen wij snel inspelen op zaken wij tegenkomen tijdens het reguliere schoonmaakonderhoud. Echter kunt u ons ook 24 uur per dag en zeven dagen per week bereiken voor zaken die buiten onze aanwezigheid plaatsvinden. Bij ons draait het immers te allen tijde om de service naar onze klanten.

  Schildersbedrijven

  Tot slot bent u bij Van der Meer diensten ook aan het juiste adres voor schildersdiensten. Hierbij onderscheiden wij ons door het bieden van kwaliteit en door de veelzijdigheid van ons als schildersbedrijf. De passie en gedrevenheid van onze schilders ziet u terug in het ambachtelijke schilderwerk dat wij leveren. Hierbij is geduld, precisie en kennis van het vaak erg belangrijk. Samen met een grote diversiteit aan schilderstechnieken, de juiste materialen en de nodige ervaring, zijn wij in staat om het schilderwerk te verzorgen dat u verwacht. De landelijke dekking van onze schildersdiensten, maakt de keuze voor onze facilitaire dienst een stuk eenvoudiger. Van der Meer diensten maakt vooraf duidelijke afspraken die wij altijd nakomen. Hiermee weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Overigens verzorgen onze schilders ook behangwerk en kunt u ons inschakelen voor glaszetten bij bedrijven en particulieren.

  Helderheid en zekerheid

  Al met al bieden wij een grote verscheidenheid aan facilitaire diensten. Hierbij zijn wij net iets beter dan de concurrent en komen wij onze afspraken altijd na. Dit biedt u helderheid en zekerheid, waardoor u niet continu achter ons aan hoeft en onnodig veel tijd hoeft te steken in het regelen van de facilitaire diensten bij u op locatie. Maak gerust een afspraak met onze facilitaire dienst en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via het contactformulier of via het telefoonnummer dat u kunt vinden op deze website. Wij zijn u graag van dienst.
  © Copyright All rights Reserved